SEVERINA U ŠOKU I OČAJU: Saznala da je ČLAN PORODICE u javnost pustio njene gole fotke?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA U ŠOKU I OČAJU: Saznala da je ČLAN PORODICE u javnost pustio njene gole fotke?!

Drama u domu Vučkovića.

Severina Kojić je poslednjih nekoliko meseci radila na otkrivanju identiteta osobe koja joj je hakovala telefon i računar, iz kojih su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su zimus završile na Internetu i naslovnim stranama.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

Kako piše današnji "Kurir", ta istraga se konačno završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to uspešno, i nedavno je priveden dečko (ime i prezime poznato redakciji "Kurira"), za kojeg se ispostavilo da je Severinin bivši zet!

Prema nezvaničnim saznanjima, on je od ranije poznat organima reda u Zagrebu, a Seve i njena sestričina su protiv njega podnele krivičnu prijavu, zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima.

- Severina je poludela kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj dečko se dve godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog dečka. Nastao je neki kuršlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestričina je poludela zbog svega što se desilo, jer nije mogla da poveruje da bi je dečko izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da sa njim nema šale - priča za "Kurir" izvor blizak pevačici.

Severina Kojić se ovim povodom nije oglašavala, niti je potvrdila, odnosno demantovala ove navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.