Izvor: Scandal.rs, 02.Dec.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRESUDU, TEK KREĆE IGRANKA: Njen advokat izneo sve detalje! Evo šta se sprema!

Hrvatska pevačica Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom suda koji je rešio da starateljstvo nad malim Aleksandrom (7,5) dodeli ocu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću. Advokat Mate Matić, čijoj je klijentkinji Severini Kojić sud u Zagrebu u četvrtak izrekao privremenu meru po kojoj će njen sedmogodišnji sin Aleksandar ubuduće živeti sa ocem, srpskim The post SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRESUDU, TEK KREĆE IGRANKA: Njen advokat izneo sve detalje! Evo šta se sprema! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

HRVATSKI SUD OPLEO BRUTALNO PO SEVERINI: Nakon ISPADA koje je Kojićeva imala NIKADA joj NEĆE VRATITI Aleksandra!?

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2019, 00:47

Severina je u intervjuu koji je tim povodom dala rekla “Ne priznajem njihov sud”, a sudiju Teu Golub optužila je da nije donela pravednu odluku. Nakon njenih izjava i omalovažavanja suda, oglasili su se upravo iz Opšinskog građanskog suda u Zagrebu. – Medijski je prostor korišćen kako bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.