Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jun.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA OBRADILA BALAŠEVIĆEV HIT Novosadski kantautor odgovorio ŽESTOKO u otvorenom pismu

Novi medijski rat nastao je između Severine i Đorđa Balaševića nakon što je ona prepevala njegovu pesmu Uspavanka za dečaka.
Potresena odlukom suda da njen i sin Milana Popovića podjednako bude sa oba roditelja, Severina Kojić pokrenula je akciju pod nazivom “I ja sam majka” kojom dajei dobija podršku svih majki koje su u istoj situaciji
Međutim, veliki broj ljudi to je razumeo na način da je Severini >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << “oduzeto dete”, što je daleko od istine. Ono što je istina jeste da je otac Milan Popović sada dobio jednaka prava, te će dete sa njim provodi više vremena nego ranije.
Naime, Đole je na ovaj Severinin potez reagovao opširnim pismom koje je, kao i uvek do sada, sa fanovima i svim ljudima podelila njegova ćerka Beba Balašević.
U pismu, Đole jasno stavlja do znanja da ga niko nije pitao da li može da prepeva pesmu, a postavio je i pitanje “postoji li godina lopova?”, čime je poslao jasnu poruku.
Prenosimo vam pismo u celosti, skrolujte i kliknite na stranicu broj 2.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.