SEVERINA NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Skrhana bolom, jer ga više nema Nedostaješ

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Skrhana bolom, jer ga više nema "Nedostaješ"

Javno pokazala emocije.

Pevačica Severina Kojić imala je veoma turbulentan period, čak i sada joj ne cvetaju ruže. Međutim, ona se trudila da uvek zadrži osmeh, ali danas nije mogla da sakrije tugu.

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa čuvenim rediteljem Tomažom Pandurom, koji je preminuo u aprilu 2016. godine.

Na današnji dan on bi napunio 57 godina, a Severina nije skrivala koliko je boli što ga više nema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nedostaješ... Svima nedostaješ. Danas slavimo tvoj rođendan - napisala je pevačica, a njeni fanovi su joj u komentarima ostavljali emotikone srca kao podršku.

Nedostaješ....svima nedostaješ🖤danas slavimo tvoj rodjendan #tomažpandur #friends #greatdirector #greatperson #1902 #volimstosevolimo #sarajevofilmfestival2014 #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on Feb 19, 2020 at 2:36am PST

BONUS VIDEO: DA LI ĆE BEKVALČEVA DA MU ODGOVORI? Pevač priznao da se ZALJUBIO U NATAŠU čim ju je video u OVOME (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.