SEVERINA I IGOR OSTAVILI MISTERIOZNI PAKETIĆ ISPRED KUĆE MILANA POPOVIĆA! Policija odmah reagovala, SVI SU MISLILI DA JE BOMBA!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA I IGOR OSTAVILI MISTERIOZNI PAKETIĆ ISPRED KUĆE MILANA POPOVIĆA! Policija odmah reagovala, SVI SU MISLILI DA JE BOMBA!

Kako “Blic” saznaje, tada je iz automobila i to sa vozačevog mesta izašao Igor Kojić, koji je potom došao do kapije i ostavio misteriozni paketić.
Sigurnosne kamere su sve snimile, a nekadašnji partner Severine Kojić, biznismen Milan Popović koji sa hrvatskom pevačicom vodi bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, čim je video šta se dogodilo, odmah je slučaj prijavio policiji.
SEVE SE POŽALILA KAKO TRPI TORTURU BIVŠEG VERENIKA: Milan me zlostavlja! Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je reagovala u rekordnom roku i trenutno se ispituje kakvog je porekla naprava koju su Igor i Severina ostavili ispred ulaza u garažu koja potom vodi do Milanove kuće.
Inače, sve ovo se dogodilo samo dan pre ročišta koje su Severina i Milan zbog starateljstva nad sinom Aleksandrom juče ponovo imali u Zagrebu.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.