SAMO OVA OSOBA JE UZ SEVERINU?! Jedini član porodice Kojić koji prati pevačicu na Instagramu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 13:26

SAMO OVA OSOBA JE UZ SEVERINU?! Jedini član porodice Kojić koji prati pevačicu na Instagramu! (FOTO)

Ko bi rekao....

Ovih dana se mnogo spekulisalo o navodnom razvodu Severine i Igora Kojića.

Iako se nijedno zvanično nije obratilo, njihove aktivnosti na Instagramu takođe pokazuju da situacija nije na zavidnom nivou. Severina je u jednom trenutku spomenula Igorove roditelje (podsetite se OVDE), a primećeno je da se oni više ne prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Ipak, jedan član porodice Kojić i dalje prati Severinu na Instagramu, a to je Kebina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka Nataša.

Nataša već godinama živi u Americi i retko dolazi u Srbiju, pa je propustila i bratovljevo venčanje. Severina ju je upoznala kada su je ona i Igor posetili u Americi.

with my 🙃family @severina @igorkojic =3Musketeers busted😂#SundayFunday#Brother#SiserInLaw#Wknd

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on Feb 5, 2017 at 3:02pm PST

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.