SAD JE SVE JASNO! Ovo je istina o RAZVODU Severine i Igora!

Izvor: Svet, 18.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE SVE JASNO! Ovo je istina o RAZVODU Severine i Igora!

Iako se pričalo da je brak Severine i Igora u ozbiljnoj krizi, ona je to danas jednim postupkom demantovala. Kao što znate, hrvatska pop zvezda objavila je pesmu “Imaš pravo”, a danas se na Instagramu zahvalila svom suprugu što joj je pronašao pesmu i predložio da joj tekst napiše Marina Tucaković.
Pogledajte šta je Seve napisala:








View this post on Instagram



>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<











Hvala svima na predivnim riječima ❤️❤️❤️❤️❤️ Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma… Hvala mom suprugu❤️ koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: “Aj meni za ljubav pošalji Marini”. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja @marina.tucakovic, volim te❤️. Hvala mom @ddrinovac što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu @petartrbovic @dajanapajkic @martin_posavec i mojoj @jelenabalic. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas ❤️ #imaspravo #album #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina
A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 18, 2018 at 2:13am PST


SvetInstagram
The post SAD JE SVE JASNO! Ovo je istina o RAZVODU Severine i Igora! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.