RADA U DEPRESIJI ZBOG POPOVIĆA Evo šta joj je ZABRANIO: Otišao kod njih i REKAO... Severina se umešala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA U DEPRESIJI ZBOG POPOVIĆA Evo šta joj je ZABRANIO: Otišao kod njih i REKAO... Severina se umešala

Progovorila!

Folk pevačica Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica "Granda" ali i za najplaćeniju mladu muzičku zvezdu. Iako iza sebe ima veliki broj hitova, ona je nedavno priznala da je mogla da snimi najslušaniji album, ali ju je u tome sprečio Saša Popović, direktor "Granda".

- Svi znaju za Severinin album na kojem se nalaze hitovi "Bred Pit" "Grad bez ljudi" "Dobro došao u klub". Ceo taj album sam ja snimila. Postoje demo snimci koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ja otpevala. Saša Popović je tada još birao pesme za nas i onda je otišao kod "apsirinaca" u studio i rekao: "Meni nešto nije ovo..." Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mesec dana nakon toga - rekla je Rada i otkrila kako je to uticalo na Popovića.

- Posle toga je Saša skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam on bira pesme. Video je kako sam reagovala i kakav je bum taj album napravio i rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili pesme "Marakana" i "Alko test".
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.