PREKINULA JE ZAVET ĆUTANJA! Severina otkrila SVE detalje s*ks skandala, evo ko je pustio njene GOLE SLIKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULA JE ZAVET ĆUTANJA! Severina otkrila SVE detalje s*ks skandala, evo ko je pustio njene GOLE SLIKE!

Osveta.

Severina je ovog leta bila glavna tema u medijima, zahvaljujući njenim golišavim selfijima koje su objavili srpski mediji. Pevačica dosad nije komentarisala te fotografije, koje su procurile u javnost u avgustu, a zatim, druga serija, mesec dana kasnije, a za magazin "Appeal" je rekla što misli o toj situaciji.

Bahata, besna, agresivna! Njih čak ŠESTORO je Luna udarila u Zadruzi: PRODUKCIJO, DISKVALIFIKACIJA!

“Nedavno mi je bivši partner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretio nekim golišavim fotkama, potom su ih i objavili. Ostala sam kul, jer me dvaput ista stvar ne može pogoditi. To nije lep čovek”, rekla je Severina u intervjuu za magazin o estetici.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 3. Нов 2018. у 3:05 PDT

“Kad su izašle ove slike mene k’o od majke rođene u pozi Rembrantovih lepotica, odmah sam nazvala Tomicu i rekla mu da te fotke lepo stavi na omot CD-a, jer da će se s njima puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska”, dodala je Severina.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 22. Сеп 2018. у 10:41 PDT

Progovorila je i o estetskim operacijama i otkrila koji je dio tela promenila.

“S 20 godina operisala sam nos, nagovorio me doktor. Nije bio ni grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže: Ja bih taj nos malo sredio... i ja mu dam svoj nos. Imala sam problema s disanjem posle operacije, ne pre… Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest”, rekla je. Komentarisala je i brojne pritiske da odstrani prepoznatljivi mladež na licu.

“Mislim da ga je Cindy Crawford skinula i baš mi je žaj. Meni je moj madež nekako moj i baš moj", zaključila je Severina.

Pogledajte rezultate

IZNENADILA SVE: Nataša Bekvalac progovorila o NOVOJ LJUBAVI! Nakon mučnog perioda... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.