Izvor: Press, 12.Dec.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNI OBRT PRIČE O RAZVODU! Severina i Igor čekaju PRVO DETE i kriju od svih!

Opravdano izostala sa svekrovog koncerta
Severina Kojić je trudna, tvrde njeni prijatelji. Pop zvezda je otkazala sve nastupe, a nije se pojavila ni na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe pre nedelju dana. I sam folker je podgrejao ove glasine, rekavši da će uskoro pevati na proslavi rođenja svog unuka.
- Siguran sam da Severina i Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << čekaju svoje prvo dete, ali to kriju od javnosti. To su rekli samo užoj porodici. Ona je odjednom otkazala koncerte, a nije bila ni kod Kebe u Centru "Sava". Pravdala nam se da se zbog prehlade nije pojavila kao gošća na nastupu svog svekra, ali niko joj nije poverovao da bi zbog toga propustila koncert. Znamo da je išla u Ameriku na kliniku za lečenje steriliteta i ti lekari su joj očito pomogli da zatrudni - otkriva prijatelj ovog bračnog para i dodaje da mu je logično što pevačica, s obzirom na to da ima 46 godina, želi da prve mesece trudnoće provede bez napora i stresa.


foto: Printscreen / Instagram / Severina Kojić
A Keba je na pitanje da li ga je Seve "ispalila" za koncert jer je trudna nagovestio da hrvatska zvezda i njegov sin Igor možda očekuju prinovu.
- Daj Bože da uskoro pevam na proslavi rođenja unuka. Desiće se i to. Takođe, biće prilike da Severina bude gost na nekom mom narednom koncertu. Ona je imala opravdan razlog zbog kog se nije pojavila i ne zameram joj. Severina i ja se čujemo svaki dan i čuli smo se i posle koncerta. Sve je u redu - poručuje folker za jedan beogradski list!
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.