PEVAČICE U RATU: Dara Bubamara besna na Severinu! Kada vidite ŠTA joj je učinila, neće vam biti dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICE U RATU: Dara Bubamara besna na Severinu! Kada vidite ŠTA joj je učinila, neće vam biti dobro

Novi estradni rat!

Dara Bubamara smrtno se naljutila na nekadašnju drugaricu Severinu Kojić pošto ju je, kako je Dara pričala, izdala kad joj je bila baš potrebna.

Naime, Severina je Dari navodno obećala da će doći na njen solistički koncer u Areni, te da će isti, pre toga, najaviti na svojim društvenim mrežama. Ni prvo ni drugo navodno obećanje nije ispunila, a Dara je tek nedavno saznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kebina snajka nikada nije nameravala da podrži njen prvi veliki solistički koncert.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 11, 2019 at 3:30am PDT

- Severina i Dara su dugo godina bile veoma dobre drugarice. Istina je da se nisu često viđale, ali su se stalno dopisivale. U teškim trenucima su jedna drugoj uvek bile podrška - kaže izvor i dodaje:

- Kada je Dara zakazala koncert u Areni, Severina joj je obećala da će doći i da će svoj 47. rođendan proslaviti na koncertu. Takođe, Seve je tada rekla da će na svom Instagram profilu reklamirati njen koncert. Međutim, Severina je u oba slučaja slagala svoju prijateljicu, a Dara je saznala tek nedavno.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on May 3, 2019 at 1:21am PDT

Dara je, navodno, tek nedavno preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da ju je Severina samo zavlačila.

- Dari je prijatelj otkrio da Seve nikada nije imala nameru da dođe na njen koncert, a još manje je htela da je reklamira. Severina se tada poverila prijateljima da ju je sramota da promoviše folkerku i da to nikada nije imala u planu da radi - tvrdi izvor za "Alo".

Nakon svega ovoga Dara je prekinula komunikaciju sa Severinom, nakon čega ju je blokirala na svim društvenim mrežama.

Podsetimo, zbog koncerta u Areni Dara je zaratila i sa Sekom Aleksić, sa kojom, kako se zarekla, više nikada neće pričati.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.