Izvor: Press, 20.Nov.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE KEBA POVODOM PRIČA O RAZVODU SEVERINE I IGORA: Požuteo od MUKE i pobesneo na sam pomen NJENOG IMENA!

Ko mi dira snajku?
Nakon što su do javnosti dospele golišave fotografije Severine, osvanula je vest da se pevačica i njen suprug Igor Kojić razvode.
No, u Severininu obranu stao je njen svekar Dragan Kojić Keba.


- Ko mi dira snajku!? Nemoj da me teraš da sada budem žut! Neka nagađaju što god hoće. Boli me uvo šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << priča! Navikao sam na to! Snajka je prezauzeta oko albuma, ja sam pokretna reklama za moju snajku. Čuo sam dobar deo pesama, svaka čast, snajka je Bog - komentarisao je Kojić u emisiji 'Premijer'.
Seve, Igor i sin Aleksandarfoto: Printscreen/Instagram/severina
Dodao je i da je u porodici Kojić sve u najboljem redu te da se njegov sin i Severina sigurno neće rastati.
U emisiji je pričao i o svojim muzičkim uspesima. Nije napomenuo kako bi voleo da snimi duet sa svojom snajom već da pesmu želi s kćerkom Natašom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.