NOVI RAT NA ESTRADI Isplivala PREPISKA: Zbog SEVERINE, voditeljka se zamerila KEBI?! ŠOK šta je uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI RAT NA ESTRADI Isplivala PREPISKA: Zbog SEVERINE, voditeljka se zamerila KEBI?! ŠOK šta je uradila

Ceo tekst prepiske!

Jovana Joksimović, supruga pevača Željka Joksimovića, izazvala je rat dve do juče bliske porodice.

Prema rečima sagovornika Pink.rs-a, sukob datira od emisije u kojoj je Jovana na vrlo ružan način pokušala da unizi Severinu kao majku. Ubrzo posle toga navodno je tražila da se otkaže gostovanje u popodnevnom programu pevačicinom svekru Draganu Kojiću Kebi.

- Jovana je pokazala da je jako loš čovek jer se sa tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istom Seve i Igorom družila, kao i njihova deca. Zgrozila je mnoge svojim nastupom kada je na sve načine pokušala da uruši Kojićku kao roditelja. Pitanja kao novinaru i psihologu bila su izuzetno tendenciozna - kaže sagovornik portala Pink.rs upućen u ceo slučaj.

Kako se nezvanično saznaje, nakon ovog skandaloznog ponašanja Joksimovićke, Keba je odlučio da Jovana i Željko nisu više dobrodošli na njegovu slavu Mratindan, koja je bila 24. novembra, a na koju je ovaj par ranijih godina redovno dolazio.

Prema rečima sagovornika, Jovanu je ovo još više razbesnelo, jer je jako sujetna. Naime, ona je sugerisala da se Kebi otkaže gostovanje u jednoj emisiji.

- Kebi su bukvalno dva sata pre početka emisije poslali poruku sa jedne televizije da se njegovo gostovanje odlaže do daljeg - navodi izvor Pink.rs.

Na društvenim mrežama pojavila se i poruka koju je Keba dobio dva sata pred početak emisije, a koja je dokaz da je očigledno sabotiran.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.