NASLOVNICA KOJU BI SEVERINA NAJRADIJE SPALILA DA MOŽE: Pevačicu IZ OSAMDESETIH ćete gledati ne trepćući (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 14:24

NASLOVNICA KOJU BI SEVERINA NAJRADIJE SPALILA DA MOŽE: Pevačicu IZ OSAMDESETIH ćete gledati ne trepćući (FOTO)

Oduvek prelepa.

Severina je danas jedna od najbolje obučenih žena na javnoj sceni, rado nosi poslednje trendove i uvek izgleda odlično.

Međutim, verovatno bi se i ona sama nasmejala svojoj naslovnici iz osamdesetih i spalila je, jer su to godine najčudnijih modnih trendova.

Severina je osamdesetih pozirala za naslovnicu magazina Draga i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom prilikom nosila ultimativnu kombinaciju koja je danas nezamisliva. Tih godina ste bili jako moderni ako nosite helanke, široke dukseve i jarke boje, pa se i Seve priklonila tome.

Kao i mnoge druge žene tada, i ona je nosila šiške, a mnogi su mišljenja da Severina izgleda isto kao i pre nekoliko decenija.

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Inače, ona je u jednom intervjuu otkrila da je počela da peva jer se strašno plašila da ostane sama kod kuće.

Roditelji su radili, sestre su bile u školi pa je prvo počela da peva svojim lutkama i igračkama. Tako je, pojasnila je, mogla zavarati provalnika koji bi onda mislio da se u kući održava neki koncert, preneo je Radio Sarajevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jugosloveni su balili na Sabrinu – za razliku od SFRJ ona danas izgleda još bolje (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 23.Nov.2022

Italijanka Sabrina Salerno osamdesetih godina je svojom pojavom zapalila čitav muzički svet. Njen planetarni hit „Boys Boys Boys“, osim zaraznim ritmom, pažnju je privukao i spotom u kojem se Sabrina brčka u bazenu.. – Cela priča se krije iza te majice. Video spot je snimljen za 15 minuta...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.