Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu: Igor nakon svega objavio fotke sa Severinom

Izvor: B92, 02.Jun.2020, 18:45

"Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu": Igor nakon svega objavio fotke sa Severinom

Nakon višednevne drame na Instagramu, Igor Kojić iznenadio je objavom fotografija sa Severinom.

"Ljubav koja se ne meri lajkovima i praćenjem. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu", napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu.

Sudeći prema garderobi koju nose na fotografijama, čini se da su nastale prošle godine tokom njihovog puta u Njujork, gde je Severina snimila i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spot.

Podsećamo, nakon šuškanja o problemima u braku, Igor je objavio ilustraciju kojom insinuira ko je kriv za krizu u njegovom braku.

Označio je dva medija iz Srbije i Hrvatske i poručio: "Generalni krivci za krizu u mom braku, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate."

Na tu objavu odgovorila je i Severina.

Nakon toga Severina i Igor ponovo su počeli da se prate na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.