KAZNA OD 340 HILJADA EVRA?! Evo zbog čega je Severina kažnjena - SKANDALI je ne zaobilaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 20:32

KAZNA OD 340 HILJADA EVRA?! Evo zbog čega je Severina kažnjena - SKANDALI je ne zaobilaze

Nije joj lako.

Severina Kojić imala je burnu godinu kada je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a potom se šuškalo da se razvodi od Igora Koijića.

Osim toga, ovo je i te kako loš period za pevačicu, jer je u martu prošle godine prekinula saradnju sa menadžerom Tomislavom Petrovićem, čovekom koji je 17 godina vodio računa o njenoj karijeri, a ubrzo nakon toga je menjala saradnike.

Severina se navodno prošle nedelje posvađala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa kumom Andreom Čermak.

Za još bolje razumijevanje i bistriji pogled na svijet, tu je @optikaanda 🖤 #optikaanda #garancijazadobarvid #provjereno #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Jun 1, 2020 at 5:53am PDT

- Poslala je kumi brojne poruke u kojima joj zamera kako nije uz nju u teškim trenucima, a zatim su se ozbiljno posvađale. Severina, inače, ima običaj da radi takve stvari kada je loše volje - kaže izvor blizak pevačici.

- Zbog toga što je bez dozvole drugog staratelja objavljivala fotografije sina na društvenoj mreži Instagram, Severina je navodno od suda kažnjena sa 340.000 evra. Osnovna kazna navodno je bila 3.600 evra, a ona je potom objavila još nekoliko fotografija sina i svaka sledeća kazna se duplirala, a na konačan zbir dodate su brojne kamate. Ova kazna navodno dolazi na naplatu ove nedelje, što dodatno otežava Severini čitavu situaciju.

Tebe gledat,s tobom letit, Povrh svega nimat straja, Pa prkosit svakoj buri, I neveri ča sve valja... Na osami, blizu mora, Dok se sunce, zemlji smije, Slušan tebe kako klićeš, Lipo mi je, lipo mi je, Moj galebe! #rodjenomoje #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #mojgalebe #oliverdragojevic #severina

A post shared by Severina (@severina) on Dec 27, 2019 at 2:20am PST

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.