„IZGLEDA DA JE OVDE NORMALNO DA NASILNIKU PRIPADNE DETE“: Sindi Models ogorčena zbog gubitka starateljstva nad ćerkom!

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„IZGLEDA DA JE OVDE NORMALNO DA NASILNIKU PRIPADNE DETE“: Sindi "Models" ogorčena zbog gubitka starateljstva nad ćerkom!

Ivana Stamenković Sindi se godinama borila da njena mezimica ostane sa njom, ali je posle nekoliko godina suđenja, devojčica ipak pripala ocu, Nikoli Pavloviću PEVAČICA Ivana Stamenković Sindi definitivno je izgubila starateljstvo nad ćerkom Petrom. Ona se godinama borila da njena mezimica ostane sa njom, ali je posle nekoliko godina suđenja, devojčica ipak pripala ocu, Nikoli Pavloviću.Ivana ne krije da je besna što je njen bivši suprug na kraju dobio starateljstvo.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Severina besna: Neće moći da viđa sina 200 dana u godini!- Ne znam više šta da kažem, sem da je to sramota! Nasilnici dobijaju decu, rade šta hoće i niko ne reaguje. Žene trpe nasilje u porodici, budu prebijene na ulici i nikom ništa. Izgleda da je normalno da neko prebije ženu, da se godinama vuče po sudovima, da potroši gomilu para i onda ništa ne bude rešeno - rekla je ogorčena Sindi.Sindi godinama vodi razne sudske sporove protiv bivšeg muža, u želji da dokaže da je Nikola nasilnik, te da je nepodoban da bude roditelj. Ona je 2012. godine podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg muža, u kojoj je navela da je tukao i gasio cigarete po njoj i za to podnela dokaze. Međutim, nakon promene sudije i javnog tužioca na insistiranje suprotne strane, ta prijava je presuđena kao zastarela.Ivanin bivši suprug negirao je da je izvršio nasilje nad suprugom na prvom pretresu, da bi posle toga pokušavao da dogovori priznanje krivice, a krajem 2016. godine osuđen je na uslovnu kaznu od godinu i po dana, s tim da kazna zatvora neće biti izvršena ukoliko u periodu od pet godina ne ponovi krivično delo. Sud je ipak tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.(informer.rs)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.