ISTINA O RAZVODU SEVERINE I IGORA: U javnost procurile fotografije koje otkrivaju SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA O RAZVODU SEVERINE I IGORA: U javnost procurile fotografije koje otkrivaju SVE!

Uslikani u Zagrebu!

U srpskim medijima sinoć se pojavila informacije da se hrvatska pop zvezda Severina Kojić navodno razvodi od supruga Igora Kojića, a kao znak koji govori u prilog tome navedena je činjenica da Severina nije došla na koncert svog svekra Dragana Kojića Kebe. Osim toga, prema napisima medija, jedan od uzroka raskola je i voditeljka Jovana Joksimović.

Ipak, hrvatski portal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24sata.hr objavio je fotografije Severine i Igora koje su njihovi fotoreporteri zabeležili pre nekoliko dana u Zagrebu, u blizini njihovog stana. Oni tom prilikom nisu delovali zabrinuto, niti je bilo bilo kakvog traga svađe.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 14, 2018 at 11:21am PDT

Osim toga, navodi 24sata.hr, Severina se nije pojavila ni na svom koncertu, koji je bio zakazan u nemačkom Forzajmu. Kako je napisala na Instagramu, to je zbog teške viroze, a ne zbog razvoda.

Gospode, OGROMNA je - JEDVA staje u kadar! Neverovatan video iz DOMA Seke Aleksić!

Inače, Severina je poslednjih dana na Instagramu objavljivala i fotke sa svojeg i Igorovog 'drugog venčanja' u Tanzaniji. Uz njih je stavljala srca i odašiljala poruke ljubavi.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 5, 2018 at 5:29am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.