ISPLIVAO DOKAZ! NEĆETE VEROVATI, Seve i JK imaju OVO zajedničko!

Izvor: Svet, 14.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVAO DOKAZ! NEĆETE VEROVATI, Seve i JK imaju OVO zajedničko!

Severina Kojić i Jelena Karleušapoznate su kao zvezde koje prate svetske modne trendove i uvek su prve kad su u pitanju neki novi detalji ili komadi odeće.

Tako su i ovog puta dobro ošacovale situaciju, i obema je za oko zapala nova trendi torbica za plažu, od koje se očigledno na svojim letovanjima ne odvajaju ni jedna ni druga.

Iako je inače teško ustanoviti koja je od dve pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prva ponela neki komad, ovog puta čini se Seve za Karleušom kasni mesec dana.

Bilo kako bilo, i jedna i druga su ovu zanimljivu torbicu uklopile u svoj stil, pa tako možemo reći da obe izgledaju atraktivno, a potpuno drugačije. Procenite i sami.










View this post on Instagram















Da li njih dve prate trendove? Karleuša i Severina bez OVE torbe leto ne mogu da zamisle! Samo što ovog puta Seve kasni za Jelenom mesec dana.
A post shared by SVET (@svet_rs) on Jul 14, 2019 at 2:40am PDT


Svet
The post ISPLIVAO DOKAZ! NEĆETE VEROVATI, Seve i JK imaju OVO zajedničko! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.