SVE JE ŠOKIRALA KADA SE UDALA ZA NJEGA! EVO kako su se UPOZNALI Igor i Severina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 23:48

SVE JE ŠOKIRALA KADA SE UDALA ZA NJEGA! EVO kako su se UPOZNALI Igor i Severina!

Kojić je 15 godina mlađi od popularne pevačice...

Mnogi su bili šokirani kada se saznalo da je pop pevačica Severina uplovila u vezu sa petnaest godina mlađim Igorem Kojićem, za kojeg se i udala u novembru 2015. godine.

Ono što je sve interesovalo jeste ko je hrvatsku muzičku zvezdu upoznao sa sinom folkera Dragana Kojića Kebe, a sada je konačno otkriveno da je njihovoj vezi kumovao poznati estradni menadžer Edvin Softić, jedan od Severininih najbližih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelja.

Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina (@severina) Srp 30, 2020 u 1:33 PDT

Softić, koji je inače blizak sa mnogim srpskim i hrvatskim estradnim zvezdama, odveo je Kojića na Severinin koncert u i upoznao ih je u bekstejdžu. Odmah su se javile prve simpatije, pa su pevačica i golman počeli da se intenzivno viđaju, da bi uplovili u emotivnu vezu, kasnije i brak.

- Igor je bio moj prijatelj, a sa severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom - rekao je Softić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.