Izvor: Press, 26.Sep.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 PUTA JE BILA VERENA, A SAMO JE 1 ODVEO DO OLTARA! DANAS SLAVE 3 GODINE BRAKA: Severinina poruka Igoru Kojiću cepa na dva dela! (FOTO)

Severina i Igor Kojić zavetovali su se na večnu ljubav 25. septembra 2015. godine. Iako su ceremoniju venčanja najavljivali za kasnije u godini, par je iznenadio odlukom da ubrza čitav proces. Glamurozna proslava svim zvanicama i danas je u najlepšem sećanju.
Tim povodom, Severina nije propustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << priliku da uputi mužu poruku punu ljubavi.
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



"Rekla sam da... rekao je da... hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke", potpisala je fotografiju ona.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.