Emina Jahović- koncert za fanove u klubu H2O

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović- koncert za fanove u klubu H2O

Popularna pop pevačica Emina Jahović je u poslednje vreme zbog snimanja serije u Turskoj napravila pauzu u nastupima. Međutim, na radost svih njenih obožavatelja već u četvrtak, 16. septembra u beogradskom klubu H20 zapevaće svoje hitove prvi put posle koncerta u Centru Sava.

„Iza mene je naporan period snimanja serije „Polje lala“. Veoma me raduje nastup pred beograđanima. Uželela sam se kontakta sa svojom publikom. Zanimljivo je da baš te večeri prva epizoda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << moje serije počinje sa prikazivanjem u Turskoj. Biće to uzbudljiva veče“, rekla je Emina povodom svog nastupa.

Emina će sa svojim bendom pevati svoje hitove od početka karijere, a u H2O se očekuje fenomenalna atmosfera.

Učestvujte u velikoj anketi S medije. Glasajte OVDE za NAJGORU PEVAČICU na domaćoj sceni! Izvor: S media

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo prihoda sa nastupa Tonija Cetinskog za izgradnju "Sigurne kuće"

Izvor: Svet, 14.Sep.2010

Hrvatski pop pevač Toni Cetinski održaće 16. i 17. septembra koncerte u beogradskom klubu "Sinema", koji će deo prihoda nameniti izgradnji treće "Sigurne kuće" za žene i decu žrtve porodičnog nasilja u Beogradu. "Poznat po dobroj energiji i šarmantnom scenskom nastupu, Cetinski će obradovati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.