Vučić o Sergeju Trifunoviću: “Kafanska izmišljotina i laž koju ni pas s maslom ne bi progutao”

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Sergeju Trifunoviću: “Kafanska izmišljotina i laž koju ni pas s maslom ne bi progutao”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tvrdnja predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da mu je nuđen novac da bude konstruktivna opozcija “kafanska izmišljotina i laž koju ni pas s maslom ne bi progutao” i kako veruje da će tužilaštvo ispitati takvu tvrdnju.
“A zašta da mu platimo, da izađe na izbore. Što se mene tiče ne mora niko od njih da izađe na izbore”, rekao je Vučuć za Televiziju Pink.
On je odbacio navode >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz opozicije da će bojkot izbora dovesti u pitanje legitimit rezultata izbora.
“Kakav nedostatak legitimiteta, kad izađe oko pedeset odsto birača”, naveo je Vučić.
On je rekao i da je pogledao snimak po kojem Dragan Đilas, tada šef Narodne kancelarije predsednika dražave Borisa Tadića, preti saobraćajnom policajcu, navodeći da je to bahatost u kojoj se drugi vide čak i kao “niža rasa”.
Prema njegovim rečima, bahatih ima i “kod nas”, ali moraju da znaju, naglasio je, da će imati konsekvence.
“Mislite da nema onih koji se tako ponašaju, a pozivaju na to da navodno imaju moju podršku”, rekao je Vučić.
Problem taksista rešiti dogovorom
Govoreći o štrajku taksista u Beogradu, Vučić je rekao da Vlada Srbije ne sme da donosi odluke pod pritiskom, jer bi, kako je ocenio, i drugi na taj način mogli da traže ispunjenje svojih zahteva.
“Molim taksiste da razmisle da pronađemo rešenje za njihove probleme, da njima ne bude teško da kažu da prekidaju štrajk – a nama da ne bude teško da deo stvari prihvatimo”, izjavio je Vučić za televiziju Pink.
Vučić je ocenio da treba “stišati strasti” i rešiti problem taksista dogovorom.
Kako je on kazao, taksistima upućuje “molbu za još većom odgovornosti i ozbiljnosti” da se prevaziđu njihovi problemi i najavio da će država da pomogne taksistima, između ostalog oko plaćanja poreza i sređivanja vozila.
“Neki nam kažu ‘zašto ih ne pohapsite’, ali mi imamo slučaj ubijenog Ranka Panića 2008. godine kada nam režim Borisa Tadića nije dozvolio da šetamo – nije nam dozvolio ono što mi njima dopuštamo”, istakao je Vučić.
(Beta)

Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"ZA ŠTA DA MU DAMO PARE?" Vučić o optužbama lidera PSG o davanju mita: "Može biti reč samo o izmišljotini, to sa Sergejevim visokim funkcionerima SNS će da izazove smeh"

Izvor: Blic, 14.Okt.2019

Verujem da će tužilaštvo ispitati navode predsednika PSG Sergeja Trifunovića da mu je u ime SNS navodno nuđeno pola miliona evra i koaliciono partnerstvo da izađe na izbore, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz opasku da ne vidi zašto bi to neko uopšte radio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.