Izvor: Blic, 23.Okt.2021, 11:47

Veliki intervju Sergeja Trifunovića o prvoj knjizi, politici i zašto glumi u "Dinastiji": Shvatio da su ljudi MNOGO VEĆA GOV*A nego što možete da zamislite

Oni koji ga ne poznaju, a čitali su Stovarište, prvu knjigu Sergeja Trifunovića, ozbiljno su iznenađeni. Oni koji ga znaju, čude se da se ova zbirka priča i pesama nije ranije pojavila. On kaže da su za nastanak ove knjige zaslužne četiri osobe: prvi je muzičar Branimir Štulić, koji je u jednom trenutku zatražio da Sergej napiše nešto o njemu. Drugi je Perica Gunjić, urednik Plejboja koji mu je tražio da piše kolumnu za ovaj časopis, jer je čitao u Vremenu Sergejev tekst o Džoniju Štuliću, pa je shvatio da ovaj ume i da piše. Naravno, presudio je novac koji mu je dao i koji mu je dobro došao dok je boravio u Americi. Treća osoba je muzičar Đorđe Miljenović, zvani Skaj Vikler, koji je čitao te tekstove u Plejboju i kada su se upoznali nagovarao je Sergeja da piše, tvrdeći da je to veoma dobro. A onda je došla Nina Gugleta, najbitnija osoba koja mu je zapravo naručila knjigu.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović,   Playboy

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.