Trifunovićevo pismo Vojvođanima: Političke fukare i licemeri poturaju vas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunovićevo "pismo Vojvođanima": Političke fukare i licemeri poturaju vas

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović poručio je u četvrtak građanima Vojvodine da on nije pretnja autonomiji Pokrajine, već oni političari koji su uzurpirali tu ideju i učestvovali u svim vlastima, uključujući ovu danas, a da nisu ništa uradili za politiku za koju su dobijali glasove.

"Političke fukare i licemeri koje sam javno autovao prošlog petka, kao i sve kukavice, pokušavaju da se zaštite poturajući vas, građane Vojvodine kao štit, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trudeći se da dokažu kako ja nisam diskreditovao njih, već vas", istakao je Trifunović u otvorenom pismu Vojvođanima.

Konstatujući da Vojvođani znaju da nije istina da je on njih diskreditovao u govoru na protestu u Novom Sadu, Trifunović je upitao da li postoji i jedan pošten glasač Lige socijaldemokrata Vojvodine koji je biračko pravo upotrebio da bi se Nenad Čanak "ušemio" za vlast sa Srpskom naprednom strankom?

"E to je, gospodo, pravi skandal i to je prava izdaja", smatra Trifunović.

On je upitao i da li je za posebnost i multikulturalnost Vojvodine veća pretnja neobuzdani govor jednog glumca ili to što oni koji se deklarativno zalažu za autonomiju Vojvodine zbog malo vlasti sede sa ljudima koji su politički sinovi stranke koja je na mitingu u Hrtkovicima javno čitala spisak hrvatskih porodica koje treba proterati.

Dragi moji Vojvođani, budite sigurni da Sergej Trifunović nikada, ali nikada neće predstavljati opasnost za vas i za autonomiju Vojovodine, već upravo oni koji je kompromituju i zloupotrebljavaju kao (kontraceptivno) sredstvo u političkoj prostituciji, zaključio je Trifunović.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trifunović uputio pismo gradjanima Vojvodine

Izvor: Beta, 07.Mar.2019

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović uputio je danas otvoreno pismo gradjanima Vojvodine u kojem je naveo da je "histerija" koja je stvorena oko njegovog obraćanja na protestu "Jedan od pet miliona", 1. marta u Novom Sadu posledica želje "političara da gradjane iskoriste...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.