Trifunović se povlači sa čela PSG, Grbović jedini kandidat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 17:17

Trifunović se povlači sa čela PSG, Grbović jedini kandidat

Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović.

Na veb-sajtu PSG-a navode se imena kandidata za funkcije u toj stranci, a nakon sednice Predsedništva i Organizacionog odbora skupštine PSG-a, koja je održana 7. septembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Iz uvida u spisak objavljenih kandidata vidi se da će, ako budu izabrani, Trifunović i Grbović praktično "rotirati" mesta, jer je predloženo da Grbović bude kandidat za predsednika, a Trifunović budući član Predsedništva PSG.

Stranački izbori u PSG održavaju se 27. septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbović umesto Trifunovića na čelu Pokreta slobodnih građana

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2020

Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović...Na vebsajtu PSG navode se imena kandidata za funkcije u toj stranci, a nakon sednice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.