Trifunović krivi vaterpoliste što su ih ustaše linčovale! MRZI SRBE IZ DNA DUŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović krivi vaterpoliste što su ih ustaše linčovale! MRZI SRBE IZ DNA DUŠE!

Gumac, i sada političar, lider PSG Sergej Trifunović, otišao je još jedan korak dalje u svom bezobrazluku, ludilu i autošovinizmu, tvrdeći da su vaterpolisti Crvene Zvezde krivi što su ih ustaše napale u Splitu

- Ono što ja znam o Splitu je da taj grad ima puno divnih, časnih i pravdoljubivih ljudi, koje je sramota što su neki njihovi sugradjani napali vaterpoliste Crvene Zvezde. Ako su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uopšte sugradjani. Jer, znaju fetivi Splićani, šta je Vlaj... - napisao je Trifunović.

Njegovu objavu prokomentarisao je jedan učesnik društvenih mreža:

- Slobodno reci da su ti vaterpolisti Crvene Zvezde krivi, to ti i jeste cilj.

Ono što ja znam o Splitu je da taj grad ima puno divnih, časnih i pravdoljubivih ljudi, koje je sramota što su neki njihovi sugradjani napali vaterpoliste Crvene Zvezde. Ako su uopšte sugradjani. Jer, znaju fetivi Splićani, šta je Vlaj.... https://t.co/1fJ0RD3bJP

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) February 10, 2019

Trifunović je odmah potvrdio da je na strani ustaša.

- A nisu? - upitao je lider PSG i time poručio svima šta misli o svom narodu i da zapravo mrzi Srbe iz dna duše.

Postavlja se pitanje kada će pristalice Saveza za Srbiju predvođene Trifunovićem, kao ustaše, početi da linčuju Srbe i po Beogradu. Vešala su već pokazali, zar ne?!
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.