Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, gledaoci morali da napuste salu

Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave „Utopljena duša“ u Beogradskom dramskom pozorištu, a usled toga gledaoci su morali da napuste salu, saznaje „Blic“.
Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u Beogradskom dramskom pozorištu, ali je posle svega desetak minuta jedan od glavnih glumaca Sergej Trifunović izašao sa scene, usled čega je predstava prekinuta.
Ostali glumci su takođe izašli sa scene, a posle nekoliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saopšteno je da se Trifunović ne oseća dobro. Trifunović je izašao na predstavu pod visokom temperaturom.
– Predstava je prekinuta jer se Trifunoviću tokom izvođenja slošilo. Za sada nemamo informacije šta je uzrok tome – rekli su iz Beogradskog dramskog pozorišta.
Oni dodaju da se ne zna da li će još dva izvođenja ove predstave zakazana za ovu nedelju biti otkazana i da to zavisi od glumčevog stanja.
Sergej je za „Blic“ kratko prokomentarisao kako se oseća.
– Loše mi je, u krevetu sam. Molim vas da se čujemo sutradan – kazao je Trifunović za Blic.
Sergej Trifunović: Mi smo govna, pa cenzure i nema
 

Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, prekinuta predstava u Beogradskom dramskom pozorištu

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2020

Iz BDP-a ne znaju detalje o zdravstvenom stanju glumca PREDSTAVA u Beogradskom dramskom pozorištu u Beogradu prekinuta je večeras jer je glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni. Kako su rekli iz BDP-a, slošilo mu se tokom predstave. Kao jedan od razloga za to je povišena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.