Sergej Trifunović neće da glumi negativce na filmu

Izvor: Svet, 09.Avg.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović neće da glumi negativce na filmu

Glumac Sergej Trifunović (36), koji trenutno letuje na Jadranu, u intervjuu za Dnevnik.hr izjavio je "kako se zabavlja dok ne padne". Dodao je i kako obično ako ide u "ludi provod" onda ne bude tako zanimljivo kao kad se ide neobavezno i bezveze pa se "zariba". Sergej je odlučio i da sledeće četiri godine neće igrati uloge negativaca. Kaže da mu je dosta uloga "tvrdih" momaka s kojim su ljudi počeli da ga poistovećuju, iako se u stvarnom životu zapravo grozi agresije. Sergej je glumio s poznatim holivudskim glumcima poput Džilijane Mur, Nikolasa Kejdža i Monike Beluči.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sergej: Neću više da glumim loše momke!

Izvor: Press, 09.Avg.2010

Sergej Trifunović (36) najavljuje veliki zaokret u karijeri - glumac je za hrvatske medije rekao da u naredne četiri godine neće igrati uloge negativaca i loših momaka! - Izazov su mi uloge koje su veoma daleko od mene lično, ili nešto što mi je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.