Izvor: Radio 021, 14.Jan.2020, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović kolima naleteo na autobus u Beogradu

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je sinoć u udesu u Beogradu.

Incident se dogodio kod pumpe "Dejton" u večernjim časovima, a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".

On je za B92 rekao da je posle udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović za B92.

Trifunović se povodom ovog događaja oglasio i na Tviteru, gde je pokušao da objasni kako je došlo do udesa, kao i da je krivica apsolutno njegova.

dragi @NesaStefanovic neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rešavamo problem. Hvala. pic.twitter.com/2EkzNtEDlp

— Sadist Whistler20/44 (@WhistlerDick) January 13, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.