Izvor: Blic, 02.Mar.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NOVOM SADU Sergej Trifunović poručio studentima u menzi da su "u g...ima", a autonomašima da im se "s..e u usta fašistička"

Glumac Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, održao je večeras možda i najskandalozniji performans u svojoj političkoj karijeri, tokom kojeg je političkim neistomišljenicima poručio da su “u g...ima” i da im se “s..e u usta”, dok je Nenada Čanka, lidera LSV, opisao kao “teško đubre”.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U NOVOM SADU: Trifunović poručio studentima da su u gov**ma, a autonomašima da im se "se*e u usta fašistička"

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019

U Novom Sadu u petak uveče je održan protest na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a protestima su se pridružili i neki studenti Univerziteta u Novom Sadu...Glumac Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, uputio je niz uvreda studentima koji se nisu priključili protestima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.