SKANDAL TRIFUNOVIĆA PRED MUNDOBASKET! Izneo LAŽ, a povodom svega se OGLASILA KOŠARKAŠKA LEGENDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL TRIFUNOVIĆA PRED MUNDOBASKET! Izneo LAŽ, a povodom svega se OGLASILA KOŠARKAŠKA LEGENDA

Sergej Trifunović na sve načine pokušava da napravi haos u Srbiji, pa se ne libi ni da iznese stvari koje nisu istinite

Naime, on je na Tviteru lažno optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je zahtevao da se Nikola Kalinić, krilo Fenerbahčea, ne nađe na spisku reprezentativaca.

"Upravo razgovarao sa par ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Morao sam na više mesta da proverim, pošto nisam mogao da poverujem, ali da: Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kalinić nije u reprezentaciji jer je tako hteo @avucic. Znam šta da mislim o njemu, ali šta o njima", napisao je on.

Predsednik KSS i košarkaška legenda Predrag Danilović ovako je čitavu situaciju prokomentarisao:

- Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu - rekao je Danilović.

Selektor Saša Đorđević je rekao da je on objasnio Kaliniću zašto ga nema na spisku, dok je Nikola rekao da selektoru zamera jedino što ga nije pre objavljivanja spiska obavestio da neće biti pozvan.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.