SERGEJ TRIFUNOVIĆ U ŠOKU: Samoubistvo Igora Vuka Torbice poslednja je u nizu loših šala svemira

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 14:40

SERGEJ TRIFUNOVIĆ U ŠOKU: "Samoubistvo Igora Vuka Torbice poslednja je u nizu loših šala svemira"

Glumac potresen zbog smrti mladog umetnika.

Glumac Sergej Trifunović oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom smrti mladog pozorišnog reditelja Igora Vuka Torbice, koji je preminuo u 33. godini u Rovinju.

Trifunović je naveo da ga je ova vest ostavila u potpunom šoku.

Samoubistvo najtalentovanijeg pozorišnog reditelja u nas, Igora Vuka Torbice, poslednja je u nizu loših šala svemira. U šoku sam.

Sergej Trifunović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@WhistlerDick) June 18, 2020

- Samoubistvo najtalentovanijeg pozorišnog reditelja u nas, Igora Vuka Torbice, poslednja je u nizu loših šala svemira. U šoku sam - napisao je Trifunović.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru 1987. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, 2013. godine, u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović. Kao najbolji student pozorišne režije u generaciji, dobitnik je nagrade "Hugo Klajn". Režirao je "Carstvo mraka" Lava Tolstoja (Narodno pozorište u Beogradu), "Razbijeni vrč" Hajnriha fon Klajsta (Jugoslovensko dramsko pozorište), Molijereovog "Don Žuana" (Narodno pozorište "Toša Jovanović" iz Zrenjanina), "Hinkemana" Ernsta Tolera (Zagrebačko kazalište mladih, Zagreb), "Priče iz Bečke šume" Edena fon Horvata (Gradsko dramsko kazalište "Gavela").

Zabavljao se sa srpskom glumicom Hanom Selimović, koju smo imali prilike da gledamo u "Tajkunu" i "Besi".
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.