Policija još u Fondaciji: Sumnjiva nabavka toalet papira

Izvor: B92, 03.Nov.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Policija još u Fondaciji: Sumnjiva nabavka toalet papira"

Osnivač fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović objavio je da se kriminalistička policija i dalje nalazi u prostorijama fondacije i ispituje njeno poslovanje

"Ako vas interesuje, kriminalistička policija za organizovani kriminal je još uvek u prostorijama fondacije "Podrži život". Trenutno je jako sumnjiva nabavka toalet papira i kafe za potrebe kancelarije koja je proknjižena, ali Bože moj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naš knjigovođa ne zna gde su račun", napisao je Trifunović na Tviteru.

Pre dvadesetak dana, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, a po tužbi Maria Spasića, započeta je istraga u ovoj fondaciji, a fokus na Trifunovićevoj fondaciji pao je pre nešto mesec i po dana, nakon što je prikupljen novac za lečenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića u Barseloni.

Pročitajte još:

Sergej Trifunović – od bitke za Dukija do kriminalističke

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.