Opet Mario Spasić i opet je tema  Sergej Trifunović

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet Mario Spasić i opet je tema " Sergej Trifunović

Generalni sekretar izvesnog Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Mario Spasić ponovo se bavi Sergejem Trifunovićem.

Posle navodne krivične prijave, koja, prema rečima Trifunovića, a na osnovu konsultacija sa advokatom, nikada nije stigla i poziva Interpolu da se pozabavi radom Fondacije “Podrži život”, na čelu čijeg Upravnog odbora je proslavljeni srpski glumac, Spasić mu se sada obratio i otvorenim pismom.

On je naveo da upućuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pismo “Sergeju Trifunoviću i njegovim pomagačima”, navevši da su to “Brankica, NUNS, UNS, NDNV i neke nevladine organizacije”.

Spasić se Trifunoviću obratio sa “nevaspitani i neotesani čoveče”.

“U poslednje vreme u svoj, ionako skroman, vokabular dodao si još jednu poganu reč koja opisuje najpre stanje tvog uma i tvoje karakterne osobine, "FUKSO". Da li je normalno da, kao idol mladih (koji su te pročitali), nemaš minimum osećaja da ne vređaš druge i da izbaciš polne organe iz usta, koje tako prečesto koristiš? Da li je normalno da nikada nisi shvatio činjenicu da, kao vajna javna ličnost, sebi ne smeo da dozvoliš korišćenje poganih izraza kojima je tvoj mozak prepunjen? Da li je normalno da ti, kao neko ko se navodno bavi humanitarnim radom (gde nikada nisi objasnio kako trošiš novac sakupljen za lečenje bolesne dece) ne shvataš da humanost i ogromnio srce ne idu u čoveka sa mislima i poganim jezikom koji ti imaš? Očigledno je da tvoje ljudske frustracije blokiraju tvoje rasuđivanje i žao mi je što si, kao mlad čovek, u ozbiljnoj demonstraciji sumnje da imaš nelečivu psihijatrijsku dijagozu. I naravno, normalna Srbija tebi neće ćutati dok, zbog očiglednih trauma iz detinjstva, žene nazivaš "fuksama" i na taj način sve nas dovodiš u ozbiljnu dilemu da li i sa svojom majkom, tetkom, sestrom... razgovaraš na isti način, što je sasvim očekivano i nesporno. Teško njima! Dalje, gospođo Brankice Janković: Da li je realno da ti, kao "poverenica za zaštitu ravnopravnosti", nemaš trunke osećaja da osudiš ovo divljanje svog miljenika sa gusto kucanim izveštajem psihijatra? Da li je moguće da ni jednu reč osude ne izgovoriš na činjenicu da jednu ženu, predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković, ovaj loš glumac naziva "fuksom"? Da li je tebi normalno da takođe ovaj poganac novinarke Ivanu Vućućević i Barbaru Životić takođe naziva "fuksama" uz očekivane psihijatrijska težnje da će na silu opštiti sa njihovim majkama? Šta se to u tebi, poštovana Brankice, krije pa tebi ovako nešto uopšte ne smeta? Ili se slažeš, ili imaš informacije o dijagnozama koje blatnjavi glumac poseduje i "sklanjaš se od budale"? Razmisli i javi nam. I vi, vajni NUNS-ovi, UNS-ovi, NDNV-ovi i nevladine organizacije koji štitite medijske slobode i ljudska prava. Stidite se! Ništa bolji niste od glumca koji je i sam posut biološkom supstancom neprijatnog mirisa i misli da treba i ostali da smrde. Vi smrdite, gospodo! Svi vi koji ćutite na to što su žene "fukse". Vi i jeste! Ali one karakterne i znajte, normalna Srbija neće ćutati”, napisao je Spasić u nadahnutom pismu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.