Izvor: Blic, 05.Mar.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRŠAJ SERGEJA I ČANKA U PROSTORIJAMA PSG Lider LSV došao u PSG da se OBJASNI sa Trifunovićem i pale su TEŠKE REČI

Previ verbalni okršaj odigrao se danas u prostorijama PSG između lidera pokreta Sergeja Trifunovića i predsednika LSV Nenada Čanka. Javnost je o svemu saznala na Tviteru, a okršaj je zapravo kulminacija posle niza uvreda koje je Trifunović uputio Čanku u Novom Sadu, kada ga je, između ostalog, nazvao i "teškim đubretom".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OKRŠAJ SERGEJA I ČANKA U PROSTORIJAMA PSG Lider LSV došao u PSG da se OBJASNI sa Trifunovićem i pale su TEŠKE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2019

Upravo je u prostorije PSG ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom "Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta", napisao je pre nekoliko minuta Sergej Trifunović na tviteru..Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.