Novinarka koju je Trifunović nazvao ku*vom podneće privatnu tužbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka koju je Trifunović nazvao ku*vom podneće privatnu tužbu

Ivana Žigić, novinarka Srpskog telegrafa koju je Sergej Trifunović brutalno uvredio, podneće privatnu krivičnu tužbu protiv njega, rekao je danas direktor tog lista Saša Milovanović.

- Videćemo kako će se proces završiti, ali mislim da kao društvo treba da zaštitimo žene u ovoj zemlji, da jasno kažemo da žene nisu kurve nego da su vredne pažnje. Neka Sergeju Trifunoviću služi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na čast to što je rekao. On će sa tim ''belegom'' morati da živi, ako ima i malo savesti i morala. Moraće da ga nosi kroz celu političko-glumačku karijeru - rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

On je rekao da Trifunović nije našao za shodno da se izvini već je, kaže, nastavio da vređa.

Žigić je rekla da priču ne želi ni da privatizuje, niti da politizuje već da pošalje poruku da oni koji se bave javnim poslom ne treba da se obraćaju onako kako se Trifunović obratio njoj.

Ona je istakla da Trifunovića nije provocirala već da mu je kulturno postavila pitanje i dodala da nije zaslužila da se njen lični broj telefona nađe na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka tuži Sergeja Trifunovića

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019

Ivana Žigić, novinarka Srpskog telegrafa koju je Sergej Trifunović uvredio, podneće privatnu krivičnu tužbu protiv njega, rekao je danas direktor tog lista Saša Milovanović...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..“Videćemo kako će se proces završiti, ali mislim da kao društvo treba da zaštitimo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.