Napadnut Sergej Trifunović

Izvor: Beta, 31.Maj.2020, 16:12

Napadnut Sergej Trifunović

Lider Pokreta Slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović napadnut je danas u Beogradu, preneo je portal Nova S.Kako se navodi, Trifunović je u centralnoj, Knez Mihailovoj ulici prikupljao potpise za izlazak tog pokreta na predstojeće izbore.Član predsedništva PSG Pavle Grbović kazao je za portal Nova S da je prolaznik Trifunoviću vikao da je "izdajnik" i da mu predsednik Srbije Aleksandar "Vučić skuplja potpise za listu"."Nakon kraće verbalne rasprave čovek je Trifunovića udario pesnicom u glavu", rekao je Grbović i dodao da je Trifunović dobro.Po njegovim rečima, došla je policija i "sklonila sa strane" čoveka koje je napao lidera PSG.Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su privedena dva lica zbog narušavanja javnog reda i mira u centru Beograda.U saopštenju se navodi da policije sumnja da je Ž.A. (67), nakon kraće rasprave "udario zatvorenom šakom" Sergeja Trifunovića, a potom je "u drugom izolovanom incidentu, došlo do svadje izmedju M.Dj. (65) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta".Policija je privela i Ž.A. i M-Dj. i obavestila tužilaštvo koje će odlučiti o daljem toku postupka, piše u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut Sergej Trifunović

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2020

Lider Pokreta Slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović napadnut je danas u Beogradu, preneo je portal Nova S...Kako se navodi, Trifunović je u centralnoj, Knez Mihailovoj ulici prikupljao potpise za izlazak tog pokreta na predstojeće izbore...Član predsedništva PSG Pavle Grbović kazao je za portal...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.