FILM AJVAR: Sergej Trifunović i Nataša Ninković u ljubavi kojoj je došao kraj!

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILM AJVAR: Sergej Trifunović i Nataša Ninković u ljubavi kojoj je došao kraj!

Danas je počelo snimanje filma "Ajvar" u kome glavne uloge tumače Sergej Trifunović i Nataša Ninković. Film svedoči o poslednjim danima jedne veze.

Danas je u Beogradu, u produkciji filmske kuće "Biberche" počelo snimanje domaćeg filma "Ajvar" u režiji Ane Marije Rossi, a po scenariju Rossi i Maje Todorović. Film u kome glavne uloge tumače Sergej Trifunović i Nataša Ninković snimaće se pet nedelja, na lokacijama u Beogradu i Užicu, a poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << snimajuće dane filmska ekipa ima u Stokholmu. Okosnicu filma čini bračni par, Nataša Ninković i Sergej Trifunović, koji tumače glavne likove, Vidu i Baneta, a njima se pridružuju i Gordan Kičić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Mirko Vlahović i Srđan Miletić.

Film "Ajvar" svedoči o poslednjim danima jedne veze, jednog braka koji se potrošio, ljudima čiji je zajednički život na samom kraju. Oni taj kraj nisu želeli i u njemu plivaju na jedini način na koji umeju – trudeći se da žive kao i do sada, da hodaju poznatim i utabanim stazama. Prisustvovaćemo rušenju jednog sveta, zajedničkog mikrokosmosa, iz koga dvoje ljudi moraju da nastave odvojeno, odlazeći svako svojim putem.

Film je srpsko-crnogorska koproduckija, koproducent je "Artikulacija" iz Podgorice, i podržan je od Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.