Đilas i Vuk u KLINČU - oko Sergeja: Sukob zbog odnosa prema Trifunoviću tokom kampanje bojkota izbora

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020, 08:56

Đilas i Vuk u KLINČU - oko Sergeja: Sukob zbog odnosa prema Trifunoviću tokom kampanje bojkota izbora

Lideri SSP i NS Razišli se oko antikampanje prema Trifunoviću, koji ide na izbore ZATEGNUTI odnosi između lidera NS Vuka Jeremića i SSP Dragana Đilasa došli su do tačke pucanja, i to zbog - Sergeja Trifunovića, odnosno različitih viđenja toga koliko agresivnu kampanju bojkota treba da vode članice Saveza za Srbiju.Tačnije, poslednja "tema" oko koje su se razišli Jeremić i Đilas jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << strategija antikampanje protiv dela opozicije koji je odustao od bojkota izbora, a kojom, po tvrdnjama iz Pokreta slobodnih građana, diriguje upravo šef NS. Naši izvori tvrde da Đilas nije "aminovao" žestoke udare na dojučerašnjeg saveznika Trifunovića, koji je proteklog vikenda i fizički napadnut dok je prikupljao potpise u Knez Mihailovoj u Beogradu. Iz PSG su odmah uprli prstom u Jeremića i NS da neistomišljenicima "crtaju mete na čelu", a nakon što se dogodio napad na Trifunovića, Đilas je pokušao da spusti loptu, poručujući svim "iskrenim opozicionarima da prestanu sa međusobnim optužbama". Jeremiću se, s druge strane, ne sviđa Đilasov mlak odgovor onima koji su odustali od ideje bojkota, a pogotovo kada je to učinio Trifunović. Lider NS već duže zamera Đilasu da u SzS pravi front protiv njega i da je na svoju stranu u potpunosti privukao i lidera Dveri Boška Obradovića. Napadi iz SzS na one koji su odustali od bojkota nastavljen je i juče, pa je tako predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović objavio na "Tviteru" spisak ko je sve potpisao, a zatim "izneverio" Sporazum sa narodom. Od 17 potpisnika, 11 njih je, ocenjuje Veselinović, održalo reč i ostalo pri bojkotu, dok je njih šestoro odlučilo da izađe na izbore. Među potpisnicima koji će izaći na izbore 21. juna, a koje je Veselinović posebno označio u tvitu, jesu Nebojša Zelenović, Milan Stamatović, Zoran Živković, Sergej Trifunović, Boris Tadić i Tatjana Macura.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PROMENE U REDOVIMA OPOZICIJE! Đilas šutnuo Mariniku, našao novu “prvu damu”!

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020

Marinika Tepić, jedna od najbližih saradnica lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, izgleda da je dobila ozbiljnu konkurenciju u plasiranju izmišljenih afera! Ona je donedavno bila zadužena za fabrikovanje lažnih spinova protiv aktuelne vlasti, ali je sada ta uloga pripala novoj Đilasovoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.