Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Sergej Trifunović je novi Beli Preletačević, a Jeremić novi Saša Janković

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za list Danas da na izbore, ako je ikako moguće, treba ići.

Jer, po njegovom mišljenju, poenta bojkota nije delegitimizacija izbora, kao što je to učinjeno 1993. godine pa su izbori posle samo nekoliko meseci bili ponovljeni, nego služe stvaranju privida da je (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić diktator bez "opozicije" u parlamentu te da je osvajanje vlasti na ulici jedini put za njegovo svrgavanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Samo što bi na ulici umesto ljudi koji brane izborne rezultate kao 5. oktobra 2000. sada bili ruski tenkovi i Putinovi obožavaoci po crnogorskom scenariju iz 2016.", smatra Čanak i dodaje da je bojkot nova ali znatno opasnija verzija "belih listića".

On misli da je (predsednik Pokreta slobodnih građana) Sergej Trifunović novi Beli Preletačević, a (predsednik Narodne stranke) Vuk Jeremić novi Saša Janković i poručuje "pa vi bojkotujte".
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.