Uhapšen osumnjučeni za pretnje Jeremiću i Trifunoviću

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjučeni za pretnje Jeremiću i Trifunoviću

Policija je danas uhapsila Z. I. (56) iz Šapca, zbog sumnje da je putem Tvitera i Fejsbuka pretio predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću, predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću, novinarima Slobodanu Georgievu i Biljani Lukić, kao i Predragu Voštiniću iz Lokalnog fronta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kraljevo.

Policija je, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal i Odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsila Z.I. zbog osnova sumnje da je je izvršio više krivičnih dela ugrožavanje sigurnosti, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšen osumnjučeni za pretnje Jeremiću i Trifunoviću

Izvor: Beta, 16.Feb.2019

Policija je danas uhapsila Z.I (56) iz Šapca, zbog sumnje da je putem Tvitera i Fejsbuka pretio predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću, predsedniku Pokreta slobodnih gradjana Sergeju Trifunoviću, novinarima Slobodanu Georgievu i Biljani Lukić, kao i Predragu Voštiniću iz Lokalnog fronta Kraljevo.Policija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.