Svakog dana smišljaju nove: Laži tajkunske opozicije kojima žele da obmanu narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svakog dana smišljaju nove: Laži tajkunske opozicije kojima žele da obmanu narod

Lideri tajkunske opozicije i njihovi glasnogovornici Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Sergej Trifunović svakodnevno iznose najgnustije laži, a sve to plasiraju na američkoj televiziji N1

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić gostujući u emisiji na tv N1 za samo 19 sekundi uspeo je da slaže, govoreći o Patriku Hou.

U prvi mah je rekao da je dobijao novac od svog prijatelja i bivšeg ministra unutrašnjih poslova Hongkonga Patrika Hoa i preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog instituta i preko njegove kompanije, a zatim je ubrzo promenio ploču!

Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video-snimku:

Vuk Jeremic je zaboravio da je u prvi mah javno priznao da je dobijao novac od Hoa i preko instituta i preko kompanije, pa posle rekao da nije... E Vuce, Vuce... 🙃 pic.twitter.com/OfcQ6KkfYj

— Marija Jovičić (@mara_jovicic) November 21, 2018

Lideri opozicije nisu mogli da podnesu to što su izgubili na izborima u Lučanima, pa su iznosili razne laži. Jedna od njih je da je policija bez ikakvog osnova uhapsila potpresednika IO Narodne stranke Lazara Đurovića.

Međutim, istina je da je policija, Lazara Đurovića uhapsila po nalogu tužilaštva zbog napada na novinara.

Policija je Lazara Djurovića uhapsila po nalogu tužilaštva zbog napada na novinara. Prestanite već jednom da lažete i da besomučno napadate žene koje vam se ne dopadaju i koje ne dele vaše političke stavove! pic.twitter.com/yV6BRH7Gvb

— Biljana Ivkovic (@ivkovic_biljana) December 16, 2018

Boško Obradović, lider Dveri ne samo da je poznat po nasilju nad ženama i političkim neistomišljenicima, već je poznat po lažima koje svaki dan plasira pred građane Srbije.

Prošle godine u novembru, poslanici Dveri napali su Maju Gojković. Maja Gojković je na sednici parlamenta rekla da je morala da ide kod lekara i pokazala modricu na ruci, koju je, zadobila od troje poslanika Dveri, predvođenih Boškom Obradovićem, koji su dan ranije „upali“ u njen kabinet i napali je.

- Oni su upali kod mene u kabinet, nasilno provalili i pored toga što je sekretarica rekla da se pripremam za sastanak i da ne mogu sada da ih primim... Boško Obradović je prvi upao, a zatim uveo dva poslanika. Na Tviteru su najavili da će se boriti gerilski protiv svakog svog političkog neistomišljenika onako kako su se borili italijanski fašisti, a evo kako to izgleda - rekla je Gojkovićeva i zatim pokazala modricu.

Iako se modrica jasno videla, Boško Obradović se nije libio da izense nesitinu da je modrica izmišljena i da je sve to „monstruozna laž Maje Gojković“.

Cilj ovakvih laži koje iznose simpatizeri i lideri Saveza za Srbiju zavaravanje i obmanjivanje naroda i destabilizacija države, kao i narušavanje pravnog poretka. Takođe, jasno je da je opozicija jaka samo na rečima i u pravljenju nereda, ali na izlazak na izbore nikako nije spremna jer su građani više puta do sada pokazali da ih ne žele na bilo kojoj državnoj funkciji.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.