Izvor: Radio 021, 10.Jan.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović ne želi da komentariše navode o kandidaturi za predsednika PSG

Glumac Sergej Trifunović izjavio je da ne želi da komentariše izjavu člana Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana Aleksandra Olenika, da bi on mogao biti jedan od kandidata za novog predsednika PSG.

"On može da izjavljuje šta god hoće, ali ja ne želim ništa da komentarišem", rekao je Trifunović.

Olenik je prethodno izjavio da je on trenutno jedini kandidat za predsednika tog pokreta, ali da ima saznanja da i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sergej Trifunović planira da se kandiduje za tu funkciju.

Rok za podnošenje kandidatura za predsednika PSG je 18. januar, a izbori su zakazani za 26. januar.

Osnivač PSG i bivši zaštitnik građana Saša Janković pre manje od mesec dana najavio je da se povlači iz politike i daje ostavku na tu funkciju na kojoj je bio od maja 2017. godine.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.