Narodna stranka: Hitno procesuirati odgovorne za napad na Trifunovića

Izvor: Beta, 31.Maj.2020, 18:13

Narodna stranka: Hitno procesuirati odgovorne za napad na Trifunovića

Narodna stranka osudila je danas fizički nasrtaj na predsednika Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergeja Trifunovića."Pozivamo nadležne organe da pod hitno istraže sve okolnosti ovog slučaja i procesuiraju počinioce nasilja", navodi se u saopštenju Narodne stranke.Kako je ranije saopštio PSG, lider tog pokreta napadnut danas dok je u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu prikupljao potpise za izlazak na predstojeće izbore.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija osudila napad na Trifunovića

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2020

BEOGRAD - Opozicione Stranka slobode i pravde (S SP) i Narodna stranka (NS) osudile su fizički napad na predsjednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, koji se dogodio danas u centru Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pokret slobodnih gradjana Leskovac o napadu na Sergeja Trifunovića

Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2020

LESKOVAC..Danas oko 14 časova u centru Beograda napadnut je lider Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića dok je prikupljao potpise za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, saopštio je ovaj Pokret...“Pokret slobodnih građana Leskovac oštro osudjuje ovakvo ponašanje, kao i svaki...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.