Nenad Okanović – Sin Dragan u ljubavnim zavrzlamama

Izvor: Poznati.info, 29.Sep.2010, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Okanović – Sin Dragan u ljubavnim zavrzlamama


Sina Dragana svakoga dana gledamo u seriji 'Selo gori, a baba se češlja', a čime se bavi Nenad Okanović, koji trenutno radi na brojnim projektima, zašto je kao ovogodišnju destinaciju za odmor izabrao baš Vijetnam, kao i u kojim TV projektima ćemo ga uskoro gledati otkrijte u intervjuu sa Nenadom(Sinom Draganom) Okanovićem.
Svakako da je uloga sina Dragana do sada obeležila Vašu glumačku karijeru. U početku ste razmišljali da li da prihvatite tu ulogu. Koliko je uopšte jednom glumcu teško da proceni da li je to prava uloga za njega?
Odabrati pravu ulogu je čista lutrija, čak iako ti se dopadne lik koji tumačiš, ne možeš znati kako će sve na kraju ispasti i kako će biti prihvaćeno od javnosti. Sin Dragan je, kako se pokazalo, bio moj pravi izbor. Ogromna je sreća i čast biti deo velike profesionalne ekipe vođene Radošem Bajićem i Contrast studiom.
U privatnom životu ste takodje uspešni, kako na porodičnom tako i na poslovnom planu, a pre nekoliko dana ste napunili tek 30. godina. Da li postoji nešto za čim žalite i što bi kada bi mogli promenili u dosadašnjem delu života?
Ne osvrćem se iza sebe. Što je prošlo ne može se izmeniti, pa o tome i ne želim da razmišljam. Potpuno sam okrenut današnjici i budućnosti. Imam puno želja i planova koji me zaokupljaju.
Vaš prvi sin se zove Danilo po glumcu Danilu Lazoviću. Koliko je ovaj glumac zaslužan za to što se Vi danas bavite glumom i koliko je on uticao na Vas?
Danilo Lazović zauzima posebno mesto u mojim sećanjima. Sjajan čovek, pošten, stamen, duhovit, veliki glumac. Njegov preran odlazak je ogroman gubitak.
Ustvari, on se zdušno borio da ja ne upišem glumu jer je to gadan posao bolje bi mi bilo da izaberem bilo koje drugo zanimanje, govorio je. Na kraju je odustao… Još uvek je bio živ kada mi se rodio sin. Čuli smo se i rekao sam mu kako sam nazvao dete. Bilo mu je drago.
Kako to da ste odabrali baš Vijetnam kao mesto ovogodišnjeg odmora? Kakve utiske nosite sa tog putovanja?
Otac i brat su ranije poslovno boravili u Vijetnamu i ovo putovanje je bio njihov predlog....
Pogledaj vesti o: Selo gori a baba se češlja

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.