Zasmetale su joj priče! Seka Aleksić demantuje natpise o novcu!

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasmetale su joj priče! Seka Aleksić demantuje natpise o novcu!

Vest da je Seka Aleksić ponovo u drugom stanju obradovala je sve one koji su znali koliko je pevačica željno iščekivala da se to dogodi po drugi put. Zasmetale su joj priče! Seka Aleksić demantuje natpise o novcu!

Krenule su da se šire priče koje su zasmetale pevačici Seki Aleksić, te je odlučila da ih demantuje putem svog profila na Instagramu. U medijima se pojavila vest da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Seka poroditi u Beču zbog, kako su preneli domaći mediji, činjenice da su tamo najbolji ginekolozi, ali i zbog pomoći od 1.000 evra koju bi primala od države.

"Laž!"- kratko je poručila putem društvenih mreža. Pored toga, Seka je naglasila i to da nije u trećem mesecu trudnoće.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Seka Aleksić se oglasila povodom porođaja u Beču i zaradi od 1.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2019, 01:00

Vest da je Seka Aleksić ponovo u drugom stanju obradovala je sve one koji su znali koliko je pevačica željno iščekivala da se to dogodi. Ipak, ubrzo su krenule da se šire priče koje su zasmetale Aleksićevoj, te je odlučila da ih demantuje. Njoj je posebno “trn u oku” bila vest da će se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.