Izvor: Press, 18.Dec.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U AMIDŽI ŠOUU ISPRIČAĆE PRAVU ISTINU! Sloba otkriva da li će se pomiriti sa Kijom i šta misli o Luninim suzama!

Popularni pevač daće odgovore na sva pitanja koja intrigiraju javnost.
"Pakleni decembar" u emisiji "Amdži šou" nastavlja se i ovog utorka od 23h na TV Pink, kada vas očekuju nova ekskluzivna gostovanja.



Nedavno je izbacila novu pesmu "Bolja sam od zdravlja", a kako će se  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Seka Aleksić snaći u izazovima koje joj je Ognjen Amidžić pripremio, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji. Pored toga što će govoriti o poslovnim uspesima, Seka će sa Ognjenom i gledocima podeliti i neke detalje iz privatnog života.




Autor: Printscreen YouTube/Seka Aleksić


Čas francuskog jezika održaće Katarina Grujić i Šako Polumenta, uz njihovu duetsku pesmu "Bonjour". Zbog čega su odlučili da baš ovako nazovu duet, kako je došlo do saradnje, ali i da li se nešto promenilo na emotivnom planu kod njih, otkriće Katarina i Šako u emisiji "Amidži šou".




Autor: TvPink Printscreen


Da li je iskren u želji da se pomiri sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar i kako gleda na patnju svoje bivše devojke Lune Đogani za njim - na ova i još mnoga druga pitanja koja intirigiraju domaću javnost, odgovore će dati jedan od trenutno najaktuelnijih pevača, Sloba Radanović.




Autor: E-stock/Danijel Milutinović


U studio kod Ognjena stiže i bivša zadrugarka i lepša polovina Jovane Tomić Matore, Sanja Stanković. Osim što će predstaviti novu pesmu "Banane", Sanja će iskreno govoriti o Matorinom učešću u drugoj sezoni "Zadruge", koji njeni potezi su je razočarali, a na koje je ponosna.





Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.