Seka Aleksić i Veljko Piljikić slave ljubav na Kopaoniku

Izvor: 011vodič.com, 16.Feb.2021, 12:32

Seka Aleksić i Veljko Piljikić slave ljubav na Kopaoniku

Popularna pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem pre nekoliko dana otputovala je na odmor. Popularni bračni par boravi na Kopaoniku, gde uživa u zimskoj čaroliji.
Atraktivna tidesetdevetogodišnja dama sa svojim izabranikom danas je, dan ranije, odlučila da proslavi Dan zaljubljenih i sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je delić atmosfere iz hotelskog apartmana.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Aleksićevu je dragi iznenadio buketom crvenih ruža, tortom i vinom kojim su nazdravili svojoj dugogodišnjoj ljubavi.

– U susret Svetom Trifunu i Svetom Valentinu! Nazdravljajte uz dobro vino i iskrenu ljubav uvek, ne samo uz određene datume jer ljubav je ljubav – napisala je pevačica.
Podsetimo, Seka i Veljko su tokom skladnog braka dobili sinove Jakova i Jovana.
Foto: Printscreen/Instagram

Comments comments


The post Seka Aleksić i Veljko Piljikić slave ljubav na Kopaoniku appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.