SLATKI GREH: Trudna Seka Aleksić POKAZALA u čemu najviše UŽIVA u šestom mesecu trudnoće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKI GREH: Trudna Seka Aleksić POKAZALA u čemu najviše UŽIVA u šestom mesecu trudnoće!

Dala sebi oduška!

Popularna pevačica Seka Aleksić promenila je svoj život iz korena otkad je postala majka malog Jakova, a nije mogla da sakrije radost kada joj se sreća osmešila po drugi put.

Ona je već u šestom mesecu trudnoće, a svakodnevno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama snagom i hrabrošću da, i pored toga što je u drugom stanju, vredno nastupa širom regiona.

Poznato je da je Seka posle prvog porođaja vratila savršenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liniju i iznenadila sve kada se prvi put posle duže medijske pauze pojavila u javnosti.

Ali, pevačica je i ovoga puta dala sebi oduška i na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se može videti čemu ona ne može da odoli sada kada je u drugom stanju.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.